zondag 21 augustus 2011

Beer Bruno, Vakantie en nog wat Freubeltjes......


Beer Bruno is af!!! Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Nou echt bijzonder vind ik hem niet geworden, maar het is wel een leuk beertje.

Weet iemand hoe je een beertje een 'oud' uiterlijk geeft? Zijn voetzool is al wel 'hersteld', maar verder nog geen sporen van gebruik......


Wij zijn vorige week een paar dagen richting Duitsland, Sauerland vertrokken. Het waren heerlijke dagen, af en toe wat regen. Maar de meeste tijd hebben we kunnen genieten van mooi weer, het landschap, een pretpark en natuurlijk gewoon gezellig met elkaar van alles ondernemen of juist lekker rustig op het balkonnetje wat freubelen!

Mijn favoriete plekje......

Het begin van een nieuw project.....



 


We zijn naar het pretpark Fort-Fun geweest, dit was een groot succes, meestal heb ik het nog wel een keer gezien in een pretpark.  Maar Tristan en Mart vonden vooral de rodelbaan prachtig (Arjan en ik ook!). En met een stoeltjeslift konden we nog naar boven, het was er prachtig boven op de berg.


 
Het was er gezellig druk, we konden overal in zonder uren te hoeven wachten voor de attracties.

Tristan en Mart vonden dit ook leuk! Er was natuurlijk nog veeeeel meer te zien, maar dit waren de leukste dingen.

We zijn nog een dag naar Winterberg geweest.

En een dagje gezwommen in een overdekt zwembad, toen het weer wat minder was. Vooral Mart vond dit weer erg leuk, want anders ga je geen 50 keer van de glijbaan!
 
Op de terug weg zijn we via Bad-Bentheim naar huis gegaan en hier bij het kasteel nog even wat rondgekeken en heerlijk gegeten

 Door de muur van het kasteel had je een uitkijk op een prachtige tuin! Al met al een fijne vakantie, maar natuurlijk te kort.......Volgend jaar toch langer boeken!!!!



Bezigheden van vandaag.........

 
En een heerlijke fietstocht gemaakt vanmiddag, het was toen nog prachtig weer!



Fijne week!!!

Groet, Hennie


Deze theepot kwam ik tegen bij een kringloop, zo grappig!




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails